Dynamique

 
 
U bent hier: Wie zijn wij?
 
 

Wie zijn wij?

E-mailadres Afdrukken
Dynamique
instructeursteam

Dynamique is een evenementenbureau gespecialiseerd in het organiseren van sportieve evenementen en teamtrainingen.

De eigenaren, Quirijn en Kirsten Dalhuisen zijn beiden opgeleid aan de ALO - HVA ( docenten opleiding Lichamelijke Opvoeding).

Sinds 1998 is Dynamique actief in het Recreatiegebied Spaarnwoude. En sinds 2007 opereren wij vanuit ons eigen Watersport- en buitensportcentrum te Spaarndam, gelegen aan het water 'de Mooie Nel'. Onze werkzaamheden zijn te verdelen over vijf nauw met elkaar verweven productgroepen;

Wij streven ernaar met ons enthousiaste team een betrouwbare partner te zijn voor al onze klanten, zowel groot als klein. Door ons brede aanbod kunnen wij uw sportieve evenementen, teamtraining, vergadering, boottocht of vakantiekamp van begin tot einde, met alles erop en eraan organiseren. Ook voor een familiefeest. familiedag, bedrijfsuitje of personeelsfeest kunt u bij ons terecht. Onze jarenlange ervaring en toewijding garanderen u een kwalitatief goed product waar met hart en ziel aan gewerkt wordt. De referenties op deze website geven een beeld van hoe onze klanten dit hebben ervaren.

Onze visie en missie

Met relatief eenvoudige middelen een optimaal resultaat behalen. Gebruik makend van de mogelijkheden die de natuur en de mens ons bieden. Wij trachten op een zo duurzaam mogelijke wijze, zonder daarin te fanatiek te worden, een divers activiteiten aanbod te bieden. Vrijwel alle programa's zijn gericht op samen actief zijn, teamwerk.

Maatschappelijk ondernemerschap

Hoe geven wij inhoud aan maatschappelijk ondernemerschap?

Met name lokaal zijn wij als bedrijf zeer actief bij het ondersteunen van diverse activiteiten in het dorp Spaarndam. Onder andere de drie basisscholen, de Feestweek commissie, de Koninginnedag commissie en de Sinterklaas commissie kunnen regelmatig op onze steun rekenen.

Verder doen wij al enkele jaren mee aan de “Beursvloer Haarlem”. Een initiatief van de VWC Haarlem (vrijwilligers centrale). Op de beursvloer worden maatschappelijke organisaties met een hulpvraag gekoppeld aan organisaties en bedrijven die op vrijwillige basis deze hulpvraag willen beantwoorden. Zo hebben wij de volgende organisaties kunnen helpen; Stichting SHDH, Anton Pieckhofje, Stichting Home Start en zo proberen we elk jaar een organisatie aan dit rijtje toe te voegen..

Vermeldenswaard;

de actie van één van onze instructeurs;

De filmpjes die u op deze website kunt bekijken zijn gemaakt door instructeur Geertjan Berman. Geertjan heeft de beloning voor de filmpjes geheel gedoneerd aan een Filipijns weeshuis (Batang Pinangga) waar hij al enkele jaren zeer nauw bij betrokken is. Wij zijn blij met instructeurs die op deze manier maatschappelijk betrokken zijn.

 
 
 
 
 
 

Overige Activiteiten

Buitensportcentrum     Een multifunctionele locatie g...
Spaarneboot     De Spaarneboot is een echte "o...
Vakantiekampen     Op ons water- en buitensportce...
Sportieve Evenementen     Dynamique organiseert sportiev...
Teamtrainingen     Dynamique biedt al vele jaren ...

Referenties

Beste Quirijn, Martijn en rest van het team,

Via deze weg wil ik, mede namens het bruidspaar en vast en zeker ook namens alle andere 100+ gasten, jullie bedanken voor een fantastische dag. Zoals ik aan het eind van de avond (begin van de ochtend…) al aangaf: alles is boven verwachting verlopen.

Ik maakte deel uit van een duo ceremoniemeesters en jullie hebben onze taak een stuk makkelijker gemaakt. Vanaf de eerste gesprekken die wij voerden tot aan het feest is de samenwerking altijd perfect verlopen. Ik denk dat ik je wel honderd vragen gesteld heb en op alles was het antwoord positief, dat hebben we als zeer bijzonder ervaren. Steeds als wij langs wilden komen om zaken vooraf te bespreken was er tijd of werd er tijd vrij gemaakt. Ik maak dat niet veel meer mee tegenwoordig.

De locatie is prachtig, ligt mooi verscholen in de natuur en is van alle gemakken voorzien. Het biedt vele mogelijkheden om een feestdag te combineren met een vaartocht. De aankomst van het bruidspaar per boot terwijl de gasten klaarstonden voor een toast was slechts 1 van de vele hoogtepunten.

Dan de bbq. Ik ben nogal kieskeurig, maar ook deze was top. In samenwerking met de dame van de catering (de tapenades…top, vooral de rooie) hebben jullie er iets speciaals van gemaakt. Super laid back allemaal maar wel topkwaliteit.

De locatie leent zich prima voor een sfeervolle aankleding, met jullie hulp zowel bij de opbouw als bij de afbouw de volgende dag, zag alles er ook nog schitterend uit. Inclusief akoestische muziek tijdens de bbq en daarna met gitaar bij de kampvuren. We hadden enige vrees toen jij ons vertelde dat de muziek tijdens de feestavond niet al te hard kon…achteraf bleek dat dit ook prima in orde kwam, de muziek mag gewoon “hard genoeg”. Muziek: een dj-team inclusief apparatuur en zware speakers.

Ik kan nog wel even doorgaan maar dan wordt het echt een emotioneel verhaal…laten we het er maar op houden dat je deze service zelden tegenkomt en dat wanneer je het tegenkomt het aan iedereen wilt doorvertellen. Top georganiseerd, altijd positief, meedenkend en ongedwongen.

Keep up the good work, jullie hebben een toptent in handen waar iedereen van moet gaan genieten.

Vr.Gr.
Roberto (en ook Meerte en eigenlijk iedereen die er was)