Dynamique

 
 
U bent hier: Wie zijn wij?
 
 

Wie zijn wij?

E-mailadres Afdrukken
Dynamique
instructeursteam

Dynamique is een evenementenbureau gespecialiseerd in het organiseren van sportieve evenementen en teamtrainingen.

De eigenaren, Quirijn en Kirsten Dalhuisen zijn beiden opgeleid aan de ALO - HVA ( docenten opleiding Lichamelijke Opvoeding).

Sinds 1998 is Dynamique actief in het Recreatiegebied Spaarnwoude. En sinds 2007 opereren wij vanuit ons eigen Watersport- en buitensportcentrum te Spaarndam, gelegen aan het water 'de Mooie Nel'. Onze werkzaamheden zijn te verdelen over vijf nauw met elkaar verweven productgroepen;

Wij streven ernaar met ons enthousiaste team een betrouwbare partner te zijn voor al onze klanten, zowel groot als klein. Door ons brede aanbod kunnen wij uw sportieve evenementen, teamtraining, vergadering, boottocht of vakantiekamp van begin tot einde, met alles erop en eraan organiseren. Ook voor een familiefeest. familiedag, bedrijfsuitje of personeelsfeest kunt u bij ons terecht. Onze jarenlange ervaring en toewijding garanderen u een kwalitatief goed product waar met hart en ziel aan gewerkt wordt. De referenties op deze website geven een beeld van hoe onze klanten dit hebben ervaren.

Onze visie en missie

Met relatief eenvoudige middelen een optimaal resultaat behalen. Gebruik makend van de mogelijkheden die de natuur en de mens ons bieden. Wij trachten op een zo duurzaam mogelijke wijze, zonder daarin te fanatiek te worden, een divers activiteiten aanbod te bieden. Vrijwel alle programa's zijn gericht op samen actief zijn, teamwerk.

Maatschappelijk ondernemerschap

Hoe geven wij inhoud aan maatschappelijk ondernemerschap?

Met name lokaal zijn wij als bedrijf zeer actief bij het ondersteunen van diverse activiteiten in het dorp Spaarndam. Onder andere de drie basisscholen, de Feestweek commissie, de Koninginnedag commissie en de Sinterklaas commissie kunnen regelmatig op onze steun rekenen.

Verder doen wij al enkele jaren mee aan de “Beursvloer Haarlem”. Een initiatief van de VWC Haarlem (vrijwilligers centrale). Op de beursvloer worden maatschappelijke organisaties met een hulpvraag gekoppeld aan organisaties en bedrijven die op vrijwillige basis deze hulpvraag willen beantwoorden. Zo hebben wij de volgende organisaties kunnen helpen; Stichting SHDH, Anton Pieckhofje, Stichting Home Start en zo proberen we elk jaar een organisatie aan dit rijtje toe te voegen..

Vermeldenswaard;

de actie van één van onze instructeurs;

De filmpjes die u op deze website kunt bekijken zijn gemaakt door instructeur Geertjan Berman. Geertjan heeft de beloning voor de filmpjes geheel gedoneerd aan een Filipijns weeshuis (Batang Pinangga) waar hij al enkele jaren zeer nauw bij betrokken is. Wij zijn blij met instructeurs die op deze manier maatschappelijk betrokken zijn.

 
 
 
 
 
 

Overige Activiteiten

Buitensportcentrum     Een multifunctionele locatie g...
Spaarneboot     De Spaarneboot is een echte "o...
Vakantiekampen     Op ons water- en buitensportce...
Sportieve Evenementen     Dynamique organiseert sportiev...
Teamtrainingen     Dynamique biedt al vele jaren ...

Referenties

Hallo Dynamique,

Jullie hadden echt geweldige activiteiten voor ons in petto. En jullie accommodatie is warm, gezellig en schoon. De ontvangst was ook warm en hartelijk en goed verzorgd. De lunch was gezond, uitgebreid en lekker. De begeleiding was zeer geduldig en hield de veiligheid goed in de gaten. De instructeurs zijn professioneel en creatief. Ze hebben zichtbaar veel plezier in hun werk. De sfeer was die dag erg goed; Al met al hebben we enorm genoten van deze dag en zijn we zeer te spreken over Dynamique. Een aanrader!

Groet,

Saripa Brandes

Octra & Partners

Amsterdam