Dynamique

 
 
U bent hier: Wie zijn wij?
 
 

Wie zijn wij?

E-mailadres Afdrukken
Dynamique
instructeursteam

Dynamique is een evenementenbureau gespecialiseerd in het organiseren van sportieve evenementen en teamtrainingen.

De eigenaren, Quirijn en Kirsten Dalhuisen zijn beiden opgeleid aan de ALO - HVA ( docenten opleiding Lichamelijke Opvoeding).

Sinds 1998 is Dynamique actief in het Recreatiegebied Spaarnwoude. En sinds 2007 opereren wij vanuit ons eigen Watersport- en buitensportcentrum te Spaarndam, gelegen aan het water 'de Mooie Nel'. Onze werkzaamheden zijn te verdelen over vijf nauw met elkaar verweven productgroepen;

Wij streven ernaar met ons enthousiaste team een betrouwbare partner te zijn voor al onze klanten, zowel groot als klein. Door ons brede aanbod kunnen wij uw sportieve evenementen, teamtraining, vergadering, boottocht of vakantiekamp van begin tot einde, met alles erop en eraan organiseren. Ook voor een familiefeest. familiedag, bedrijfsuitje of personeelsfeest kunt u bij ons terecht. Onze jarenlange ervaring en toewijding garanderen u een kwalitatief goed product waar met hart en ziel aan gewerkt wordt. De referenties op deze website geven een beeld van hoe onze klanten dit hebben ervaren.

Onze visie en missie

Met relatief eenvoudige middelen een optimaal resultaat behalen. Gebruik makend van de mogelijkheden die de natuur en de mens ons bieden. Wij trachten op een zo duurzaam mogelijke wijze, zonder daarin te fanatiek te worden, een divers activiteiten aanbod te bieden. Vrijwel alle programa's zijn gericht op samen actief zijn, teamwerk.

Maatschappelijk ondernemerschap

Hoe geven wij inhoud aan maatschappelijk ondernemerschap?

Met name lokaal zijn wij als bedrijf zeer actief bij het ondersteunen van diverse activiteiten in het dorp Spaarndam. Onder andere de drie basisscholen, de Feestweek commissie, de Koninginnedag commissie en de Sinterklaas commissie kunnen regelmatig op onze steun rekenen.

Verder doen wij al enkele jaren mee aan de “Beursvloer Haarlem”. Een initiatief van de VWC Haarlem (vrijwilligers centrale). Op de beursvloer worden maatschappelijke organisaties met een hulpvraag gekoppeld aan organisaties en bedrijven die op vrijwillige basis deze hulpvraag willen beantwoorden. Zo hebben wij de volgende organisaties kunnen helpen; Stichting SHDH, Anton Pieckhofje, Stichting Home Start en zo proberen we elk jaar een organisatie aan dit rijtje toe te voegen..

Vermeldenswaard;

de actie van één van onze instructeurs;

De filmpjes die u op deze website kunt bekijken zijn gemaakt door instructeur Geertjan Berman. Geertjan heeft de beloning voor de filmpjes geheel gedoneerd aan een Filipijns weeshuis (Batang Pinangga) waar hij al enkele jaren zeer nauw bij betrokken is. Wij zijn blij met instructeurs die op deze manier maatschappelijk betrokken zijn.

 
 
 
 
 
 

Overige Activiteiten

Buitensportcentrum     Een multifunctionele locatie g...
Spaarneboot     De Spaarneboot is een echte "o...
Vakantiekampen     Op ons water- en buitensportce...
Sportieve Evenementen     Dynamique organiseert sportiev...
Teamtrainingen     Dynamique biedt al vele jaren ...

Referenties

Hallo mannen,

Woorden schieten tekort en dat meen ik uit de grond van mijn hart , het was werkelijk onvergetelijk hoe jullie op zeer bijzondere wijze mijn 50ste verjaardag gestalte hebben gegeven. Alles was van A tot Z tot in de puntjes verzorgd en geregeld.
Had vanaf het moment dat ik jullie belde voor informatie direct een heel prettig, betrouwbaar, goed gevoel en met jullie ongedwongen maar zeer professionele aanpak is de dag zelfs nog boven alle verwachtingen uitgestegen. Zowel de ontvangst, frisbee golf, boottocht en zeskamp en niet te vergeten de zeer luxe culinaire BBQ, dit alles bij elkaar niet te evenaren hoe jullie dit met zoveel enthousisme in elkaar hebben gezet en uitgevoerd.
Zo wil iedereen wel 50 worden.

Carla ( Neusje) Eichhorn
Haarlem