Dynamique

 
 
U bent hier: Referenties Referenties Teamtrainingen Referentie Ed
 
 
OR leden van Damen Shiprepair reageren als volgt op de tweedaagse teambuilding (september 2010);

De cursus was wat mij betreft een compleet verrassende, enerverende soms ietwat heel actieve sportieve teamspirit opbouwende activiteit. De onderdelen waren echter wel heel erg leuk, confronterend en leerzaam.

Trainers bedankt, Richard de Jong
Ik moet zeggen dat ik deze dagen heb genoten. Ik keek er erg tegen op. Maar ik heb wel een andere kijk op me collega’s, zowel positief als negatief. Maar moet wel zeggen dat het team die het verzorgden het buitengewoon goed doen en ons echt het vuur aan de schenen heeft gedaan. Super!
In het kort; Locatie super, handdoeken -, verzorging +, eten +, eten strandtent -10, laatste dag 10+, leiders super. Algemeen; echt leuk genoten en een hoop opgestoken

Peter Ooms
Eindelijk een cursus waar de OR wat aan had. Met het programma wat jullie uitgedacht hadden is de groep wat dichter bij elkaar gekomen. Door het speelse karakter van deze cursus is er heel wat op ons netvlies achter gebleven. Het was allemaal goed verzorgd en op de slotdag met een rondvaart was het een leuke afsluiting van de cursus. Ik hoop dan ook dat deze cursus een vervolg zal krijgen.

Graag tot ziens Rinus Weijgertse
Ik vond het erg leuk en denk dat het wel goed was voor ons deze twee dagen. Samen optrekken en niet in een lokaal droge stof tot je nemen. Ik kan wel zeggen dat ik er van genoten heb. Ik denk zelfs dat het voor herhaling vatbaar is.

MVG Rene
Ik vond onze twee dagen samen leuk, de sfeer en het weer waren beter dan verwacht. De locatie was uniek, de leiders deden het OK! En niet te vergeten deed het team het ook geweldig.

Groeten Ed
 
 
 
 
 
 

Overige Activiteiten

Buitensportcentrum     Een multifunctionele locatie g...
Spaarneboot     De Spaarneboot is een echte "o...
Vakantiekampen     Op ons water- en buitensportce...
Sportieve Evenementen     Dynamique organiseert sportiev...
Teamtrainingen     Dynamique biedt al vele jaren ...

Referenties

Beste Quirijn, Martijn en rest van het team,

Via deze weg wil ik, mede namens het bruidspaar en vast en zeker ook namens alle andere 100+ gasten, jullie bedanken voor een fantastische dag. Zoals ik aan het eind van de avond (begin van de ochtend…) al aangaf: alles is boven verwachting verlopen.

Ik maakte deel uit van een duo ceremoniemeesters en jullie hebben onze taak een stuk makkelijker gemaakt. Vanaf de eerste gesprekken die wij voerden tot aan het feest is de samenwerking altijd perfect verlopen. Ik denk dat ik je wel honderd vragen gesteld heb en op alles was het antwoord positief, dat hebben we als zeer bijzonder ervaren. Steeds als wij langs wilden komen om zaken vooraf te bespreken was er tijd of werd er tijd vrij gemaakt. Ik maak dat niet veel meer mee tegenwoordig.

De locatie is prachtig, ligt mooi verscholen in de natuur en is van alle gemakken voorzien. Het biedt vele mogelijkheden om een feestdag te combineren met een vaartocht. De aankomst van het bruidspaar per boot terwijl de gasten klaarstonden voor een toast was slechts 1 van de vele hoogtepunten.

Dan de bbq. Ik ben nogal kieskeurig, maar ook deze was top. In samenwerking met de dame van de catering (de tapenades…top, vooral de rooie) hebben jullie er iets speciaals van gemaakt. Super laid back allemaal maar wel topkwaliteit.

De locatie leent zich prima voor een sfeervolle aankleding, met jullie hulp zowel bij de opbouw als bij de afbouw de volgende dag, zag alles er ook nog schitterend uit. Inclusief akoestische muziek tijdens de bbq en daarna met gitaar bij de kampvuren. We hadden enige vrees toen jij ons vertelde dat de muziek tijdens de feestavond niet al te hard kon…achteraf bleek dat dit ook prima in orde kwam, de muziek mag gewoon “hard genoeg”. Muziek: een dj-team inclusief apparatuur en zware speakers.

Ik kan nog wel even doorgaan maar dan wordt het echt een emotioneel verhaal…laten we het er maar op houden dat je deze service zelden tegenkomt en dat wanneer je het tegenkomt het aan iedereen wilt doorvertellen. Top georganiseerd, altijd positief, meedenkend en ongedwongen.

Keep up the good work, jullie hebben een toptent in handen waar iedereen van moet gaan genieten.

Vr.Gr.
Roberto (en ook Meerte en eigenlijk iedereen die er was)