Dynamique

 
 
U bent hier: Referenties Referenties Buitensportcentrum Referentie Anton Pieckhofje
 
 
Reacties van teamleden Anton Pieckhofje;
Het was een topdag. We hebben weer gezien dat we topcollega’s zijn. Marjan We hebben genoten. Het was geweldig!! Tot de volgende keer!!
Iseh
Het was fantastisch. Het weer, de sfeer, de combi. De boottocht was heerlijk voor iedereen! Veel gelachen& heerlijk gegeten. Waarschijnlijk komen we met de bewoners terug!! Bedankt voor alles.
Groet Linda van der Meer
Dag teambuilders, Een slimme mix van activiteiten, gastvrijheid, locatie en mensen. Complimenten en bedankt voor jullie inspiratie.
Helma Meeuwissen, Anton Pieckhofje
 
 
 
 
 
 

Overige Activiteiten

Buitensportcentrum     Een multifunctionele locatie g...
Spaarneboot     De Spaarneboot is een echte "o...
Vakantiekampen     Op ons water- en buitensportce...
Sportieve Evenementen     Dynamique organiseert sportiev...
Teamtrainingen     Dynamique biedt al vele jaren ...

Referenties

Beste mensen van Dynamique!

Ondanks dat we al vol lof over jullie geschreven hebben in jullie "boekje" willen we toch graag dat iedereen kan lezen hoe fantastisch jullie het voor elkaar hebben. We hebben geprobeerd om via de site een referentie te schrijven maar we konden niet vinden waar dat moest dus bij deze een mailtje in de hoop dat jullie dat op de site kunnen plaatsen!

Met ons teamuitje bestaande uit 30 personen van het Kennemer Gasthuis hebben wij een geweldige middag gehad bij jullie. De ontvangst, de boottocht naar de overkant, de frisbeegolf, de zeskamp, alle versnaperingen tussendoor en dan uiteraard nog de fantastische barbeque als afsluiting het was allemaal even goed geregeld!!!!!!

We hebben mede dankzij jullie een super dag gehad, bedankt hiervoor.

Groeten en ga zo door

Dagverpleging en Kort Verblijf Kennemer Gasthuis locatie Noord


ps vele van ons hebben het er al over om met familie of vriendengroepen bij jullie terug te komen dat lijkt me de beste reclame!!!