Dynamique

 
 
U bent hier: Referenties Referenties Homepage Referentie Piet Duin
 
 
Goedemorgen heren,

Onze teamdag was een daverend succes. En niet in het minst door jullie inbreng !! De locatie, het programma, de medewerkers, het was geweldig. Voor jullie zeker iets om trots op te zijn.
En nog een extra pluim voor de kok. "Mijn" dames zijn vooral verrukt over de salades. De factuur heb ik via mijn priverekening voldaan.

Nogmaals dank en veel succes met jullie mooie bedrijf,

Piet Duin
 
 
 
 
 
 

Overige Activiteiten

Buitensportcentrum     Een multifunctionele locatie g...
Spaarneboot     De Spaarneboot is een echte "o...
Vakantiekampen     Op ons water- en buitensportce...
Sportieve Evenementen     Dynamique organiseert sportiev...
Teamtrainingen     Dynamique biedt al vele jaren ...

Referenties

Beste Quirijn, Martijn en rest van het team,

Via deze weg wil ik, mede namens het bruidspaar en vast en zeker ook namens alle andere 100+ gasten, jullie bedanken voor een fantastische dag. Zoals ik aan het eind van de avond (begin van de ochtend…) al aangaf: alles is boven verwachting verlopen.

Ik maakte deel uit van een duo ceremoniemeesters en jullie hebben onze taak een stuk makkelijker gemaakt. Vanaf de eerste gesprekken die wij voerden tot aan het feest is de samenwerking altijd perfect verlopen. Ik denk dat ik je wel honderd vragen gesteld heb en op alles was het antwoord positief, dat hebben we als zeer bijzonder ervaren. Steeds als wij langs wilden komen om zaken vooraf te bespreken was er tijd of werd er tijd vrij gemaakt. Ik maak dat niet veel meer mee tegenwoordig.

De locatie is prachtig, ligt mooi verscholen in de natuur en is van alle gemakken voorzien. Het biedt vele mogelijkheden om een feestdag te combineren met een vaartocht. De aankomst van het bruidspaar per boot terwijl de gasten klaarstonden voor een toast was slechts 1 van de vele hoogtepunten.

Dan de bbq. Ik ben nogal kieskeurig, maar ook deze was top. In samenwerking met de dame van de catering (de tapenades…top, vooral de rooie) hebben jullie er iets speciaals van gemaakt. Super laid back allemaal maar wel topkwaliteit.

De locatie leent zich prima voor een sfeervolle aankleding, met jullie hulp zowel bij de opbouw als bij de afbouw de volgende dag, zag alles er ook nog schitterend uit. Inclusief akoestische muziek tijdens de bbq en daarna met gitaar bij de kampvuren. We hadden enige vrees toen jij ons vertelde dat de muziek tijdens de feestavond niet al te hard kon…achteraf bleek dat dit ook prima in orde kwam, de muziek mag gewoon “hard genoeg”. Muziek: een dj-team inclusief apparatuur en zware speakers.

Ik kan nog wel even doorgaan maar dan wordt het echt een emotioneel verhaal…laten we het er maar op houden dat je deze service zelden tegenkomt en dat wanneer je het tegenkomt het aan iedereen wilt doorvertellen. Top georganiseerd, altijd positief, meedenkend en ongedwongen.

Keep up the good work, jullie hebben een toptent in handen waar iedereen van moet gaan genieten.

Vr.Gr.
Roberto (en ook Meerte en eigenlijk iedereen die er was)