Dynamique

 
 
U bent hier: Referenties
 
 

Referenties

Beste mensen van Dynamique!

Ondanks dat we al vol lof over jullie geschreven hebben in jullie "boekje" willen we toch graag dat iedereen kan lezen hoe fantastisch jullie het voor elkaar hebben. We hebben geprobeerd om via de site een referentie te schrijven maar we konden niet vinden waar dat moest dus bij deze een mailtje in de hoop dat jullie dat op de site kunnen plaatsen!

Met ons teamuitje bestaande uit 30 personen van het Kennemer Gasthuis hebben wij een geweldige middag gehad bij jullie. De ontvangst, de boottocht naar de overkant, de frisbeegolf, de zeskamp, alle versnaperingen tussendoor en dan uiteraard nog de fantastische barbeque als afsluiting het was allemaal even goed geregeld!!!!!!

We hebben mede dankzij jullie een super dag gehad, bedankt hiervoor.

Groeten en ga zo door

Dagverpleging en Kort Verblijf Kennemer Gasthuis locatie Noord


ps vele van ons hebben het er al over om met familie of vriendengroepen bij jullie terug te komen dat lijkt me de beste reclame!!!
Goedemorgen heren,

Onze teamdag was een daverend succes. En niet in het minst door jullie inbreng !! De locatie, het programma, de medewerkers, het was geweldig. Voor jullie zeker iets om trots op te zijn.
En nog een extra pluim voor de kok. "Mijn" dames zijn vooral verrukt over de salades. De factuur heb ik via mijn priverekening voldaan.

Nogmaals dank en veel succes met jullie mooie bedrijf,

Piet Duin
Beste Martijn en Quirijn,

Harry 50 jaar en waar geef je dan een goed feest? Bij Dynamique dus. De beste plek voor een feestje met bandje, dansen en lekker eten en drinken.
Een weekend vakantie leek het wel. Door jullie gastvrijheid en hulp. Brabant kon blijven slapen, kinderen hadden een speelkamer. We komen beslist weer terug. Vrienden en familie zijn nu ook op het spoor van jullie. We gaan de familie verleiden voor een sportief weekend. Erg bedankt!

Hartelijke groeten van Harry, en Lenette
Beste Martijn en Quirijn,

We hebben op deze prachtige plek een begin gemaakt met het nieuwe “decennium”. Gisteravond een fantastische “Haarlemse vuurwerk skyline” gezien. Goed geslapen, niet helemaal fris opgestaan. Dank voor jullie gastvrijheid.

De vrienden van de Spaarnwouderstraat Hoofddorp
De firma Beuker en de firma Twebo hebben genoten van jullie improvisatie kunst. Want zeg nou zelf... je nodigt als West fries bedrijf een firma uit Twente uit om een gezellige herfstdag samen te vieren. Maar de harde wind gooide roet in het eten dus …. Van varen kwam niets! Toch hebben we een super mooie inventieve dag meegemaakt en we hebben ontdekt dat wij als individuen toch een mooi team resultaat kunnen neerzetten. Hulde aan de twee heren van het "animatie team".
Tenslotte, de activiteiten waren leuk en leerzaam maar het eten (salades en barbecue) waren zo mogelijk nog beter en in elk geval lekkerder. Aan te bevelen bij vrienden en kennissen!

Dank namens

Beuker BV, Marc Wagenmaker
Twebo BV, Arjan Twente
Beste Martijn, Quirijn, Teske en overige begeleiders,

bedankt voor de goede organisatie en het heerlijk eten. De collega’s hebben genoten en vinden het een leuk afwisselend programma. Het kiezen uit verschillende activiteiten wordt erg op prijs gesteld. Kortom een geslaagde dag en een unieke plek voor een personeelsuitje.

Bedankt, Monique (Recreatie Noord Holland)
OR leden van Damen Shiprepair reageren als volgt op de tweedaagse teambuilding (september 2010);

De cursus was wat mij betreft een compleet verrassende, enerverende soms ietwat heel actieve sportieve teamspirit opbouwende activiteit. De onderdelen waren echter wel heel erg leuk, confronterend en leerzaam.

Trainers bedankt, Richard de Jong
Ik moet zeggen dat ik deze dagen heb genoten. Ik keek er erg tegen op. Maar ik heb wel een andere kijk op me collega’s, zowel positief als negatief. Maar moet wel zeggen dat het team die het verzorgden het buitengewoon goed doen en ons echt het vuur aan de schenen heeft gedaan. Super!
In het kort; Locatie super, handdoeken -, verzorging +, eten +, eten strandtent -10, laatste dag 10+, leiders super. Algemeen; echt leuk genoten en een hoop opgestoken

Peter Ooms
Eindelijk een cursus waar de OR wat aan had. Met het programma wat jullie uitgedacht hadden is de groep wat dichter bij elkaar gekomen. Door het speelse karakter van deze cursus is er heel wat op ons netvlies achter gebleven. Het was allemaal goed verzorgd en op de slotdag met een rondvaart was het een leuke afsluiting van de cursus. Ik hoop dan ook dat deze cursus een vervolg zal krijgen.

Graag tot ziens Rinus Weijgertse
Ik vond het erg leuk en denk dat het wel goed was voor ons deze twee dagen. Samen optrekken en niet in een lokaal droge stof tot je nemen. Ik kan wel zeggen dat ik er van genoten heb. Ik denk zelfs dat het voor herhaling vatbaar is.

MVG Rene
Ik vond onze twee dagen samen leuk, de sfeer en het weer waren beter dan verwacht. De locatie was uniek, de leiders deden het OK! En niet te vergeten deed het team het ook geweldig.

Groeten Ed
Goedemorgen Quirijn, Martijn en Marcia,

Mooie plek hier! Dank voor de goede zorg, de lekkere lunch en het avondeten en de begeleiding bij het buitensporten. Het was zeer geslaagd. Succes met jullie werk hier.

Groeten van Ingmar & company
Beste mensen,

We hebben genoten van een heerlijke lunch. Lekker zo in de natuur en de boottocht was ook prima. Vooral de lepelaarflat maakte indruk.
Dank namens de vrijwilligers van stichting Ecologisch Beheer
Een heerlijke zomeravond… Mooie voetbalwedstrijd op groot scherm gekeken. Nederland-Brazilie 2-1 !! Daarna een boottochtje over de Mooie Nel en een heerlijk Italiaans buffet! Geweldig! Bedankt!
 Monique, het team St Adalbertusschool Spaarndam
Een heerlijke zomeravond… Mooie voetbalwedstrijd op groot scherm gekeken. Nederland-Brazilie 2-1 !! Daarna een boottochtje over de Mooie Nel en een heerlijk Italiaans buffet!
Geweldig! Bedankt!

Monique,het team St Adalbertusschool Spaarndam
Heel erg bedankt voor de goede zorg voor Michelle!
Willemijn, Allan & Luca Hansen
2 reacties van 1 klant;
Beste Martijn en Quirijn,

We hebben het ontzettend naar ons zin gehad en we hebben alleen maar positieve reacties gehad. Zo leuk georganiseerd, mijn complimenten. Bedankt voor alles "het was super".

Bedankt, Karin (Recreatie Noord Holland).
Beste Martijn, Quirijn, Teske en overige begeleiders,

bedankt voor de goede organisatie en het heerlijk eten. De collega’s hebben genoten en vinden het een leuk afwisselend programma. Het kiezen uit verschillende activiteiten wordt erg op prijs gesteld. Kortom een geslaagde dag en een unieke plek voor een personeelsuitje.

Bedankt, Monique (Recreatie Noord Holland)
De eenvoudigste feestjes zijn de leukste. Varen, frisbee, barbecue en kampvuur. Dank jullie wel, het was hartstikke leuk georganiseerd.
Wij van de dierenartsenpraktijk Purmerend hebben een top middag gehad, ons hele team heeft genoten! Dank aan onze gastheren!!
dierenartsenpraktijk Purmerend
Reacties van teamleden Anton Pieckhofje;
Het was een topdag. We hebben weer gezien dat we topcollega’s zijn. Marjan We hebben genoten. Het was geweldig!! Tot de volgende keer!!
Iseh
Het was fantastisch. Het weer, de sfeer, de combi. De boottocht was heerlijk voor iedereen! Veel gelachen& heerlijk gegeten. Waarschijnlijk komen we met de bewoners terug!! Bedankt voor alles.
Groet Linda van der Meer
Dag teambuilders, Een slimme mix van activiteiten, gastvrijheid, locatie en mensen. Complimenten en bedankt voor jullie inspiratie.
Helma Meeuwissen, Anton Pieckhofje
Beste mensen, We hebben genoten van een heerlijke lunch. Lekker zo in de natuur en de boottocht was ook prima. Vooral de lepelaarflat maakte indruk.
Dank namens de vrijwilligers van stichting Ecologisch Beheer
Ha lieve Martijn, Quirijn en Suzanne! Wat hebben wij gelachen vandaag zeg! Echt een super leuke dag! Gelukkig mooi weer ook! Ik mag namens iedereen spreken dat 't een top dag was en jullie het voor ons ook heel erg leuk hebben gemaakt! Super thanks en dikke doei!
Groetjes van het Billy Beer team Delft
Quirijn, Toporganisatie! Topweer! Wat willen we nog meer? Als ik me nog eens wil laten ontzorgen dan weet ik het wel. Succes.
Leon (Waternet)
Hallo Quirijn,

Onze training heeft zeer goede uitwerkingen gehad voor ons team.
In het teamplan van 2009 komt de teamdoelstelling duidelijk terug.
Ik ben zeer blij dat we als team 'closer' zijn geworden, mede vanwege de gezamenlijke belangen.
Daarmee moet 2009 een mooi jaar worden.

Met vriendelijke groet,

ing. Jaap Ahoud

Teamleider BU Projects

Planon B.V.
Hallo Dynamique,

Jullie hadden echt geweldige activiteiten voor ons in petto. En jullie accommodatie is warm, gezellig en schoon. De ontvangst was ook warm en hartelijk en goed verzorgd. De lunch was gezond, uitgebreid en lekker. De begeleiding was zeer geduldig en hield de veiligheid goed in de gaten. De instructeurs zijn professioneel en creatief. Ze hebben zichtbaar veel plezier in hun werk. De sfeer was die dag erg goed; Al met al hebben we enorm genoten van deze dag en zijn we zeer te spreken over Dynamique. Een aanrader!

Groet,

Saripa Brandes

Octra & Partners

Amsterdam
 
 
 
 
 
 

Overige Activiteiten

Buitensportcentrum     Een multifunctionele locatie g...
Spaarneboot     De Spaarneboot is een echte "o...
Vakantiekampen     Op ons water- en buitensportce...
Sportieve Evenementen     Dynamique organiseert sportiev...
Teamtrainingen     Dynamique biedt al vele jaren ...

Referenties

Beste Quirijn, Martijn en rest van het team,

Via deze weg wil ik, mede namens het bruidspaar en vast en zeker ook namens alle andere 100+ gasten, jullie bedanken voor een fantastische dag. Zoals ik aan het eind van de avond (begin van de ochtend…) al aangaf: alles is boven verwachting verlopen.

Ik maakte deel uit van een duo ceremoniemeesters en jullie hebben onze taak een stuk makkelijker gemaakt. Vanaf de eerste gesprekken die wij voerden tot aan het feest is de samenwerking altijd perfect verlopen. Ik denk dat ik je wel honderd vragen gesteld heb en op alles was het antwoord positief, dat hebben we als zeer bijzonder ervaren. Steeds als wij langs wilden komen om zaken vooraf te bespreken was er tijd of werd er tijd vrij gemaakt. Ik maak dat niet veel meer mee tegenwoordig.

De locatie is prachtig, ligt mooi verscholen in de natuur en is van alle gemakken voorzien. Het biedt vele mogelijkheden om een feestdag te combineren met een vaartocht. De aankomst van het bruidspaar per boot terwijl de gasten klaarstonden voor een toast was slechts 1 van de vele hoogtepunten.

Dan de bbq. Ik ben nogal kieskeurig, maar ook deze was top. In samenwerking met de dame van de catering (de tapenades…top, vooral de rooie) hebben jullie er iets speciaals van gemaakt. Super laid back allemaal maar wel topkwaliteit.

De locatie leent zich prima voor een sfeervolle aankleding, met jullie hulp zowel bij de opbouw als bij de afbouw de volgende dag, zag alles er ook nog schitterend uit. Inclusief akoestische muziek tijdens de bbq en daarna met gitaar bij de kampvuren. We hadden enige vrees toen jij ons vertelde dat de muziek tijdens de feestavond niet al te hard kon…achteraf bleek dat dit ook prima in orde kwam, de muziek mag gewoon “hard genoeg”. Muziek: een dj-team inclusief apparatuur en zware speakers.

Ik kan nog wel even doorgaan maar dan wordt het echt een emotioneel verhaal…laten we het er maar op houden dat je deze service zelden tegenkomt en dat wanneer je het tegenkomt het aan iedereen wilt doorvertellen. Top georganiseerd, altijd positief, meedenkend en ongedwongen.

Keep up the good work, jullie hebben een toptent in handen waar iedereen van moet gaan genieten.

Vr.Gr.
Roberto (en ook Meerte en eigenlijk iedereen die er was)